Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Målglade backen skojade till det: ”Det ska du hålla koll på”

Erik Ullman briljerar för stunden och gjorde ett nytt mål i afton. Foto: Ossian Mathiasson

Målglade backen skojade till det: ”Det ska du hålla koll på”

Fem mål på de sex senaste matcherna. Erik Ullman är inne i en galen målform även om han inte har full koll på det. 
– Det har jag faktiskt ingen aning om. Det är det som du ska hålla koll på. Jag spelar bara match, säger Erik Ullman med glimten i ögat. 

Annons:

Västerviks IK har gjort det igen. För andra året i rad väntar spel i slutspelsserien för Västervik, som har avslutat säsongen på ett formidabelt sätt och vunnit tre av de fyra sista matcherna. 

Det var tre tongivande spelare som VIK sålde precis före deadline den 15 februari – och nu, några veckor senare, är VIK klart för spel i slutspelsserien. 

– Det är klart att det är en omställning när spelare som har gjort mycket poäng lämnar men det ger plats åt andra spelare som kliver fram, säger Erik Ullman. 

Nytt mål av Ullman

En spelare som verkligen har klivit fram i slutskedet av säsongen är offensive backen Erik Ullman, som sköt sitt femte mål på de sex senaste matcherna när han gjorde 1–0 i första perioden mot Södertälje SK. 

– Det är nu det är som roligast att spela hockey. Det är nu det gäller något. Visst, det gäller något hela säsongen men det är nu som det tajtar till sig och det är jäkligt viktigt att vinna matcher, säger Ullman. 

Hyllar Åhmans storspel

Han spelade sedan fram Peter Kreiger till 2–0 och var tillsammans med målvakten Adam Åhman de stora segerorganisatörerna. Åhman motade 33 skott och höll nollan med en fenomenal insats. 

– Jag vet inte hur många puckar Åhman (Adam) tog i dag men jag tappade väl räkningen efter 45 räddningar. Så var känslan i alla fall. Det är underbart. 

Vad tänker du kring fortsättningsserien?

– Vi har sagt alla lag så det handlar om att vi ska spela som vi säger att vi ska göra. Då kan vi gå hur långt som helst.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: