Sök

Succékväll för VH-produkterna – ny förlust för Oskarshamn

Markus Modigs gjorde sitt sjätte mål för säsongen i kväll. Foto: Ossian Mathiasson

Linus Hultström och Markus Modigs är sprungna ur samma årgång i Vimmerby Hockey. I kväll svarade Hultström för två mål i SHL och Modigs för ett.

Hultströms Djurgården besegrade till slut Färjestad i en svängig match där FBK hade övertaget ända fram tills att Hultström klev in i handlingarna. I sista perioden utjämnade "Hulta" till både 3-3 och 4-4 och tog därmed matchen till förlängning.

Den blev mållös. Hultström gjorde sedan även ett mål på straff, men avgörande straffen sattes av Manuel Ågren. DIF vann med 5-4.

Långt upp till strecket

För Markus Modigs Oskarshamn såg läget ljust ut efter 20 minuter. Då hade Modigs gett laget ledningen efter ett mönsteranfall och fin passning från VH-bekantingen Emil Wahlberg. I andra visade topplaget Örebro upp en helt annan sida och gick fram till 3-1. Matchen slutade 4-2 till hemmalaget.

I och med målen har Hultström nu gjort 13 mål denna säsong. Modigs, som varit skadad en stor del av säsongen, står på sex.

Förlusten var inte det enda negativa för Oskarshamn i kväll. Linköping skrällde mot Frölunda och avståndet mellan lagen är nu hela åtta poäng.