Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Målvaktskrisen löst – han är klar för resten av säsongen

Västervik har klart med två målvakter för resten av säsongen. Foto: Arkivbild

Målvaktskrisen löst – han är klar för resten av säsongen

Västervik har haft en rörig säsong på målvaktssidan och fått sina båda tilltänkta keeprar skadade. Nyligen blev det klart med lån av Adam Åhman för resten av säsongen och nu är den andra nyckeln också klar.
Arvid Ljung plockas in från Karlskrona. 

Annons:

Ljung har varit utlånad till VIK under den senaste tiden och bröt sitt kontrakt med Karlskrona under dagen. Att det skulle bli en permanent lösning med Västervik var knappast någon högoddsare och nu bekräftar Västervik övergången. 

Ljung stannar säsongen ut. 

–  Vi lånade in Arvid från Karlskrona för att säkra upp målvaktssidan då Samuel Wards skadestatus var oklar för två veckor sedan och tyvärr har den situationen inte klarnat mer ännu. Arvid har gjort det bra hos oss hittills och jag tycker att vi får en väldigt bra lösning med honom och Adam Åhman som vårt målvaktspar resten av säsongen nu, säger Västerviks IK:s sportchef Emil Georgsson i ett pressmeddelande.

Arvid Ljung är 27 år gammal och har Kungälvs IK som moderklubb. I Allsvenskan har han representerat Almtuna IS och Karlskrona HK. Nu blir det alltså Västerviks IK. 

Västerviks ordinarie målvakter Ádám Vay och Samuel Ward är skadade och den förstnämnda kommer inte tillbaka under säsongen. När Ward kan stå igen är oklart. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: