Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Öhman om nya kontraktet:

Spetsforwarden Victor Öhman stannar i Västervik till åtminstone 2022. Foto: Arkivbild

Öhman om nya kontraktet: "Ett självklart val"

Victor Öhman kritade i samband med matchen mot Västerås på ett nytt kontrakt.
– Det var ett självklart val, jag och familjen trivs väldigt bra i Västervik, säger Victor Öhman.

Annons:

Inför dagens match mot Västerås IK skrev Öhman på ett nytt kontrakt. Västerviks klack skrek Öhmans namn och det märktes att han var omtyckt. Enligt Öhman var det inte ett tufft beslut att ta. 

– Det var ett självklart val, jag och familjen trivs väldigt bra i Västervik. Det var roligt att sportchefen ville förlänga med mig så tidigt på säsongen. Det är dessutom kul att vara omtyckt i stan också, säger Öhman.

"Jag kan bättre"

Trots den härliga inramningen så förlorade Västervik kvällens match mot Västerås med 6-4. Det avgörande målet kom i powerplay. 

– Vi gör det bra fram tills att vi leder med 3–1, men sedan så bjuder vi på väldigt mycket. Vi tar ju alldeles för mycket utvisningar, igen. Vi leder nog serien i antalet utvisningar. Det måste förbättras för att vi ska kunna vinna fler hockeymatcher, säger Öhman

Öhman var inte helt nöjd med sin egen insats.

– Den var väll helt okej, det är svårt att överträffa förra matchen mot Modo (Öhman gjorde fyra mål då, red. anm). Vår femma gjorde tre mål men man är ju alltid besviken när man förlorar. Jag kan bättre, säger Öhman.

Ludwig Strömsten

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: