Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
VIK-tränaren:

Mikael Johansson, assisterande tränare i Västerviks IK. Foto: Ossian Mathiasson

VIK-tränaren: "Tycker faktiskt vi har lite otur"

Västerviks IK radar upp spelmässigt bra matcher, men har svårt att håva in poäng av högre valörer.
– I dag tycker jag faktiskt att vi har lite otur, säger VIK:s assisterande tränare Mikael Johansson efter en pinne borta mot Karlskrona i kväll.

Annons:

Tre gånger hamnade Västervik i underläge i kvällens match bort mot Karlskrona. Tre gånger kvitterade man. Sedan var Emil Alba ett stolpskott från att göra 4-3 till Västervik i slutsekunderna av ordinarie tid.

– Vi har inte det där riktiga flytet. Även i straffläggningen grinade det lite emot oss, med ett stolpskott, en puck som la sig på mållinjen och en isare mellan benen på målvakten men som gick utanför, säger Mikael Johansson.

Vad tycker du annars om er insats.

– Förutom de sex-sju första minuterna, där vi står rejält på hälarna, så tycker jag att vi gör en bra match. Trots att vi blir lite kort om folk (VIK avslutade matchen med tio forwardar där bland annat Darren Nowick fick lämna med magsmärtor) står vi upp bra och bjuder på bra spel. Starkt också att komma tillbaka efetr tre underlägen

Vad hände med Nowick?

– Vi vet inte riktigt än vad magsmärtorna beror på. Han opererade ju magen i våras, så kanske det kan vara kopplat till det. Men som sagt, vi vet inte än. Han hade dock så pass ont att det var omöjligt att spela vidare.

Även Dan Pettersson fick kliva av skadad. Inte heller där är man helt på det klara med hur statusen är.

Bjerselius bäst

I Västervik stack stekhete tvåmålsskytten Ken Jäger ut. Han var även millimeter från att bli matchhjälte i straffläggningen. Bäst dock Jacob Bjerselius, som kanske gjorde en av sina allra bästa matcher i VIK-tröjan.

– Jag kan bara hålla med. Jacob var riktigt bra i kväll. Kul att se, berömmer Mikael Johansson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: