Sök

HEDERSAM FÖRLUST INFÖR STORPUBLIK FÖR VIK

Darren Nowick gjorde mål för VIK i förlustmatchen. Foto: Arkivbild

Trots en tidig ledning och en riktigt bra förstaperiod gick det inte vägen för Västervik hemma mot Timrå.
Inför drygt 1800 åskådare föll VIK med 1-4.

VIK tog ledningen i numerärt överläge efter sju minuter när Darren Nowick pricksköt 1-0, fint framspelad av inlånade Dan Pettersson.

Hemmalaget fortsatte spela bra och gästernas första riktiga chans dröjde över tio minuter. Men när VIK åter fick chansen med en spelare mer på isen gick det åt pipan.Timrå kvitterade först till 1-1 genom Morten Madsen efter 17.48. Halvminuten senare var det Sebastian Ohlsson. 1-2 och matchen var vänd. Snöpligt.

Tidigt i andraperioden utökade Timrå ledningen genom Sebastian Hartmann. Innan perioden var över gjorde Ohlsson sitt andra mål för kvällen och ställningen inför tredje var 1-4.

De avslutande 20 minuterna jagade VIK febrilt, men trots ett flertal chanser blev det inte fler mål.