Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Andra raka nederlaget – fortfarande mållöst

Fredrik Walfredssons IFK Västervik har fått en riktigt dålig start på säsongen. Foto: Arkivbild

Andra raka nederlaget – fortfarande mållöst

IFK Västervik hade det motigt i kvällsvärmen borta mot Hvetlanda. Laget hade svårt att komma till lägen och förlorade med 2-0 (1-0).

Annons:

IFK Västervik har haft svårt att få spelet att stämma så här långt i division 4. 0-4 i premiären följdes upp med ny förlust i kväll när man förlorade med 2-0 mot Hvetlanda.

– Vi möter ett lag som är bollskickligt, det går fort och vi får svårt att komma rätt och hålla ihop laget. Vi blev lite ängsliga, det blev mycket en och en, vi gjorde det ganska lätt för dem, säger IFK-tränaren Fredrik Walfredsson efteråt.

– När vi märkte att det gick fort så tog vi ett steg bakåt istället för att hålla upp laget, då är det lätt att man kommer på mellanhand istället. Det "säkerhetssteget" gör att det blir ett steg svårare och halvdistans hela vägen. Vi försöker ändå rulla, men kommer inte upp så vi hotar. Vi blir korta i vårt lag så när vi väl kom upp med bollen så var det långt mellan lagdelarna. Det är sånt vi måste jobba på, summerar Walfredsson.

Klart bäst i IFK Västervik var målvakten Aleksandar Vujaklija, beröm även till Nils Söderquist som försökte bra på mittfältet och Karl-Viktor Söderquist som i kväll spelade anfallare. Härnäst för IFK Västervik väntar hemmamatch mot Vimmerby IF på onsdag.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: