Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Rutinerad mittback klar för IFK: ”Haft en dialog länge

IFK Västervik värvar försvararen Niclas Andersson från Västerviks FF. Foto: Jakob Karlsson/Arkiv

Rutinerad mittback klar för IFK: ”Haft en dialog länge"

IFK Västervik dras med skador på backsidan. Då plockar division 4-föreningen in den rutinerade mittbacken Niclas Andersson, som närmast kommer från Västerviks FF. 

Annons:

IFK Västervik fick en blytung start på division 4-säsongen och förlorade med klara 0–4 mot topptippade Gullringens GoIF. Då fick innermitfältaren Shikar Said gå ner som mittback och nyckelspelaren Nils Alfonsson är sedan tidigare borta på grund av skada.

"Haft en dialog länge"

IFK Västervik har nu lyckats plocka in en rutinerad spelare. Niclas Andersson, som är starkt förknippad med Tjust IF FF och Edsbruks IF, gick till Västerviks FF under förra säsongen och nu är övergången till IFK Västervik klar. 

– Vi har haft en dialog länge. När vi pratade i vintras hade han inga större ambitioner utan ville träna med Västerviks FF när det passade, säger Fredrik Walfredsson, huvudtränare i IFK Västervik, och fortsätter:

– Med tanke på hur situationen har sett ut med skador i vår backlinje så har vi pratat lite mer med honom. Han kände någonstans att det var läge att komma till oss. 

Övergången är godkänd

Det är verkligen en rutinerad spelare som kliver in i IFK:s division 4-trupp. 

– Om han kommer igång och tränar så ser vi honom som en potentiell spelare som kliver in och styr upp vår backlinje. Backlinjen är en lagdel som vi behöver bredda och spetsa till just nu, säger Walfredsson. 

Christian Jansson, ordförande i IFK Västervik, berättar att Anderssons övergång är godkänd så han är spelklar till fredagens seriematch mot Hvetlanda GIF. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: