Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
En dag på jobbet för Gullringen:

Daniel Ohlsson tycker att hans Gullringen gjorde vad som krävdes när IFK Västervik besegrades i kväll. Foto: Viktor Allvin

En dag på jobbet för Gullringen: "Presterade inte på max"

Gullringens GoIF vann seriepremiären borta mot IFK Västervik utan att förta sig. Gästerna var klart bättre än hemmalaget och vann till slut med 4–0 (2–0). 
– En dag på jobbet där vi gör det nödvändigaste, summerar Gullringens tränare Daniel Ohlsson matchen.

Annons:

Gullringen inledde matchen fint och satte 1-0 redan efter åtta minuters spel genom Erik Stålgren. Trots avsaknaden av ordentlig försäsong och matchtempo såg laget ganska samspelt ut. IFK Västervik hade svårt att komma igenom och skapa något, men Gullringen skapade å sin sida inte heller några direkt vassa chanser. 2-0 till gästerna kom ändå, strax innan paus, när Rasmus Bexell nickskarvade in en frispark.

– Vi försöker, vill rulla boll och spelar förbi pressen några gånger, men har för dåligt snack så vi får börja om. Vi måste ge det lite tid att spela ihop det, det är många nya, säger IFK-tränaren Fredrik Walfredsson.

Ytterligare två mål i andra

I andra halvlek svarade IFK-målvakten Andreas Olsson omgående för en strålande dubbelräddning, där det nog borde blivit 3-0 till gästerna. 3-0 kom istället knappt tjugo minuter senare när Ted Åström Åberg sprang sig någorlunda ren och rullade in bollen. Med kvarten kvar revs unge Melker Johansson i Gullringen ner i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten. Johansson klev fram själv och satte sitt första A-lagsmål och skrev slutresultatet till 0–4. 

– Det syntes att det var länge sen det var match, det var väl inte bländande från nåt av lagen. Det viktigaste är att vi tog tre poäng, gjorde fyra mål och släppte in noll bakåt. Vi presterade inte på max, men gjorde det vi ska, summerar Gullringens Ohlsson matchen.

– Resultatet är inte mycket att säga om. Jag tycker att vi ger dem lite för mycket mål, framför allt i andra halvlek där vi spelmässigt ligger bra men slarvar i passningsspelet. Chansmässigt skapar vi inte jättemycket, vi hade svårt att komma igenom. Resultatet är inget att snacka om, Gullringen är bättre, men det blev lite för stora siffror, säger IFK-tränaren Walfredsson. 

Plus i Gullringen gick till inhopparen Melker Johansson. I Västervik var Johan Sandqvist samt bröderna Nils och Karl-Viktor Söderquist bäst.

Viktor Allvin

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: