Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
BESKEDET: Fritt fram för fotbollen från och med 14 juni

All fotboll i Småland tillåts från och med den 14 juni. Foto: Jakob Karlsson

BESKEDET: Fritt fram för fotbollen från och med 14 juni

Allt pekade på det – och i dag kom så även det definitiva beskedet. All fotboll tillåts igen från och med den 14 juni. Det meddelar Smålands Fotbollsförbund på sin hemsida. 

Annons:

I fredags höll regeringen presskonferens om ändringar för idrotten. Nu tillåts matcher – men utan publik. Smålands Fotbollsförbund följer de nya rekommendationerna och tillåter matcher i alla åldrar från och med 14 juni. 

Föreningar som inte vill spela före sommaruppehållet har rätt att flytta matchen till efter sommaren och det blir förstås ingen publik tillåten på matcherna. Endast personer som behövs för att matchen ska kunna genomföras tillåts vid anläggningen. 

"Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare, funktionärer och, i förekommande fall, media) ska vara på plats", skriver förbundet. 

Redan den 15 och 16 juni kommer nästa omgång i Toyota Cup att avgöras. I övrigt så gäller regeln om max två timmars bilresa och Smålands Fotbollsförbund har tagit bort WO-avgiften till och med 31 augusti. 

Enda serien som ännu inte fått grönt ljus är division två dam där bland annat Vimmerby IF och Tjust IF ingår. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: