Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Storseger för DSK - drömmen om avancemang lever

Daniel "Bränna" Gustafsson svarade för tre mål när Djursdala besegrade Överum med 6-1 i Smålandscupen. Foto: Ossian Mathiasson

Det blev en klar seger för Djursdala SK i kvällens match i Smålandscupen mot Överum. Därmed lever chansen till avancemang från gruppspelet.

Annons:

6-1 var både klara och rättvisa siffror. Segern gör att gruppen fortfarande är öppen. DSK spelar sin sista gruppmatch mot Hammarsgärde på onsdag.

– Vi gjorde ingen bländande match i kväll. I den första halvleken var det stundtals okej, men vi kan mycket bättre, säger tränaren Patrik Nilsson.

Två mål av Daniel ”Bränna” Gustafsson och ett självmål, gjorde att DSK ledde med 3-0 en bit in i andra halvlek.

Efter Överums ursnygga reducering (en nick i bortre krysset) gick DSK ner sig lite och matchen jämnade ut sig.

På slutet rann det dock iväg efter straffmål av David Henriksson, ytterligare ett av Daniel Gustafsson samt ett av Jihad Assaf.

Bäst i Djursdala var mittbacken Michael Karlsson.

För Överums del försvann i kväll möjligheten att ta sig vidare från Smålandscupens gruppspel.