Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tränaravhopp i Tjust:

Rolf Landin har bestämt sig för att hoppa av tränaruppdraget i Tjust IF FF. Foto: Pixabay

Tränaravhopp i Tjust: "Ser ingen annan utväg"

Tjust IF FF:s damtränare Rolf Landin hoppar av sitt tränaruppdrag – med en dryg månad kvar till division 2-nykomlingens seriepremiär. 

Annons:

Rolf Landin och Joakim Krüger tog upp Tjust IF FF i division 2 under hösten och tränarduon bestämde i ett tidigt skede för att följa med laget upp i seriesystemet. 

”Vi ligger på exakt samma våglängd och är helt överens”, sa Rolf Landin till vår tidning i slutet av oktober. 

"Viker inte en tum från mitt tankesätt"

Några månader senare är tongångarna annorlunda och Rolf Landin har hoppat av sitt tränaruppdrag för Tjusts fotbollsdamer. Detta var Västerviks-Tidningen först med att rapportera om. 

”Det finns några spelare som har svårt att acceptera mitt sätt hur jag bedriver träningar och matcher. Det har varit för mycket diskussioner på träningarna istället för träning. Jag viker inte en tum från mitt tankesätt hur träning ska bedrivas samt hur vi ska spela. Därför ser jag ingen annan utväg än att avgå. Jag gör detta för klubbens bästa. Det finns inga hard feelings mot klubben eller styrelsen från min sida”, säger Rolf Landin till Västerviks-Tidningen. 

Mikaela Danielsson, ordförande i Tjust IF FF, tycker att det är tråkigt att Landin lämnar föreningen med tanke på att han är inne på sin fjärde säsong som damlagstränare i Tjust. 

”Vi förstår och accepterar hans beslut. Han har funderat och tänkte ett bra tag innan han tog beslutet. Det är inget förhastat beslut som han har tagit, utan det är väl genomtänkt”, säger Mikaela Danielsson till VT.

Det är i dagsläget oklart hur tränarlösningen i Tjust kommer se ut framöver. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: