Sök

Perfekt start på cupen för Västervik – hon gjorde hattrick

Sara Ströberg gjorde hattrick för Västervik i 7-1-krossen. Foto: Arkivbild

Västerviks Damfotboll fick en drömöppning på Toyota Cup på lördagen. Västervik vann borta mot Mönsterås med hela 7-1.

Västerviks Damfotboll gick fram till 3-0 efter 39 minuter. Då hade Sara Ströberg gjort 1-0, 2-0 och 3-0 för gästerna – alltså ett hattrick inom loppet av de första 40 minuterna i matchen.

Mönsterås reducerade precis före halvtidspausen, men i andra halvlek fortsatte Västerviks målfest.

Sally Klein satte 4-1, Mia Larsson 5-1 och Nora Zühike 6-1. Mia Larsson gjorde sedan sitt andra och lagets sjunde när hon satte punkt för storsegern genom att göra 7-1.

Efter Västerviks oerhört komfortabla seger har man skaffat sig ett bra läge i gruppen som även består av Hultsfreds FK och Frödinge/Brantestad.