Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Vimmerby värvar mittfältare från division 6

Oliver Johansson väljer att återvända till Vimmerby IF efter några månader i moderklubben Hjorted/Totebo. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerby värvar mittfältare från division 6

Vimmerby förstärker division 4-truppen med den hårt arbetande mittfältaren Oliver Johansson från Hjorted/Totebo.
– Jag vill ta chansen för att se vad jag själv kan och förhoppningsvis få visa mig i en högre division, säger Oliver Johansson.

Annons:

Oliver Johansson har Hjorted/Totebo som moderklubb och lämnade till förmån för Vimmerby IF Akademi inför säsongen 2018.

Under vårsäsongen 2019 lämnade han Vimmerby IF och gick tillbaka till Hjorted/Totebo där han var med och kvalade upp till division 5. 

Efter den avslutade säsongen har både Södra Vi IF och Vimmerby IF gett sig in i kampen om mittfältaren och nu har han bestämt sig för att återvända till VIF. 

– Jag vill ha så högt träningstempo som möjligt. Jag vill ta till vara på chansen och göra det bästa av det. Det har verkligen varit ett lurigt beslut, säger Oliver Johansson. 

Blir VIF:s tredje värvning

Oliver Johansson kritar på kontraktet inom kort och blir VIF:s tredje nyförvärv. Tidigare värvningar är Fredric Carlsson och Elias Hallingfors från Södra Vi.

Tränaren Johan Karlsson Törndahl berättar att Johansson har tränat med VIF de senaste veckorna och att han ser honom som en central innermittfältare. 

– Jag har bara sett Oliver på ett par träningspass. Det är en ung och talangfull spelare som vill träna och utvecklas. Han har rätt mentalitet för att spela i Vimmerby men han har, precis som alla unga spelare, en lång väg att vandra. Han ser helt klart intressant ut och vad jag har fått höra så har han växt på sig rent fysiskt, säger Johan Karlsson Törndahl. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: