Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tjusts glädjebesked: Kaptenen kör vidare – tar sista platsen

Tjust Bandy har fått ett positivt fortsättningsbesked från lagkaptenen David Walfredsson. Foto: Tjust Bandy

Tjusts glädjebesked: Kaptenen kör vidare – tar sista platsen

En kapten ska aldrig lämna skutan. Nu har viktige David Walfredsson skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över kommande säsong.

Annons:

Efter förra säsongen hade Tjust Bandy en diskussion med David Walfredsson om en förlängning men då var beskedet att han ville ha mer betänketid och att klubben skulle ha tålamod. 

 

Parterna har haft en löpande kontakt där David Walfredsson har fått information om hur truppbygget fortlöper samtidigt som han fick vara med och säga sitt. 

”När vi för en dryg månad sedan satte oss ner och diskuterade på riktigt så kändes det som att det ändå fanns en vilja och ett driv att fortsätta ytterligare minst en säsong till som spelare, dock fanns det fortfarande en del viktiga pusselbitar med familj och jobb som var tvungna att falla på plats. Vi har jobbat hårt för att David skulle ta rätt beslut och då känns det givetvis fantastiskt skönt när nu beskedet kom och det var positivt”, skriver Tjust Bandy i ett pressmeddelande. 

Varit kapten i fem säsonger

David Walfredsson har de senaste fem säsongerna varit lagkapten och fyller en viktig funktion i föreningen. 

”Han bär det så viktiga "Tjust-hjärtat" vidare bland nya och yngre spelare i truppen. Dessutom är han en riktigt duktig bandyspelare, en egenskap som inte är minst viktig i sammanhanget”, skriver Tjust Bandy. 

I och med David Walfredssons påskrift är Tjusts truppbygge klart. Spelartruppen består av två målvakter och 20 utespelare. 

”Vi är jättenöjda med årets silly season. Truppen ser spännande ut och vi har lyckats rekrytera in några spelare med erfarenhet från spel på högre nivå, vilket var målsättningen. Arbetet fortsätter nu att forma ledarstaben runt seniorlagen kommande vinter och vi hoppas det blir klart så fort som möjligt”, skriver Tjust. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: