Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
KLART: Bröderna Skoogh återförenas i Tjust

Martin Skoogh återvänder till Tjust och återförenas med bröderna Simon och Erik med samma efternamn. Foto: Tjust Bandy

KLART: Bröderna Skoogh återförenas i Tjust

Återföreningen är klar. Nästa säsong spelar bröderna Martin, Simon och Erik Skoogh i Tjust Bandy. 

Annons:

Både Simon och Erik spelade i Tjust redan förra säsongen och nu har även Martin Skoogh skrivit på sitt kontrakt för division 1-klubben.

34-årige Martin Skoogh har tidigare spelat tre säsonger i Tjust mellan 2011 och 2014. Nu har han gjort klart med en återkomst och har skrivit på för två säsonger. 

”Martin är en stabil spelare med rutin och erfarenhet, detta ska vi dra nytta av.Han är i första hand försvarsspelare och har ledaregenskaper både på och utanför isen, helt enkelt en riktigt duktig bandyspelare. Att göra en riktig satsning i en klubb där rätt förutsättningar finns lockade, att återigen få spela tillsammans med sina bröder likaså. Vi är glada att Martin valde oss före några andra föreningar”, skriver Tjust Bandy i ett pressmeddelande.

Flyttar upp egna produkter

Tjust har även kontrakterat två egna talanger – 17-årige Per Axelsson och 16-årige Anton Wernersson Jonsson – som flyttas upp i seniortruppen. 

Ytterligare tre unga spelare får chansen att träna försäsong med a-truppen, nämligen Joel Jonsson, 15, Olle Eklöv, 16, och Ludvig Larsson, 15. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: