Sök

Tjust förlorade svängig match

Stanislav Klyushanov gjorde ett mål när Tjust bandy föll mot Tranås. Foto: Ossian Mathiasson

Åtta minuter in i andra halvlek hade Tjust 2-2 i söndagens hemmamöte i bandyettan mot Tranås. Mindre än 20 minuter senare var ställningen 2-6 – ett underläge som hemmalaget inte orkade hämta upp.

Men Tjust gjorde ett ärligt försök, och var så när att lyckas.

För genom tre mål i slutet av matchen av Nikita Veshchagin, Oliver Wretman och Albin Wretman var Tjust i underläge med bara ett mål.

Men då, med bara sekunder kvar av ordinarie tid gjorde Tranås 5-7, och på övertid kom sedan också 5-8.

Stanislav Klyushanov och Viktor Gustavsson gjorde Tjust två första mål, vilka då innebar 1-0 (11:e minuten) och 2-2 (51:a minuten).

I och med förlusten är Tjust ännu mer cementerat i ingenmansland i mitten av tabellen. Man ligger där nu tillsammans med Tranås på tolv poäng – tolv från serieledande Jönköping och nio från Derby i botten.