Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
JUST NU: TJUSTS ALLSVENSKA DRÖM KROSSAD

Sebastian Nilssons Tjust har inte längre chansen att ta klivet upp i allsvenskan. Notro/Nora slog Katrineholm och avståndet är därmed ointagligt med två omgångar kvar att spela. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: TJUSTS ALLSVENSKA DRÖM KROSSAD

Tjust Bandys dröm att nå allsvenskan till nästa säsong är över. Det står klart efter att Nitro/Nora slagit Katrineholm med 5–4 i dag.

Annons:

Efter dagens resultat kan inte ens högre makter hjälpa Tjust att nå första- eller andraplatsen som betyder avancemang till allsvenskan. 

Hade Katrineholm vunnit mot Nitro/Nora samtidigt som Tjust vinner mot Mölndal i kväll hade sista omgången på onsdag blivit helt avgörande med match mellan Tjust och Nitro/Nora. 

Nitro/Noras 5–4-seger gör att de ligger sex poäng före Tjust och Katrineholm är fem poäng före, vilket innebär att Tjust, som har två matcher kvar på programmet, inte kan komma ifatt hur de än bär sig åt. Värt att notera är att Katrineholm ledde med 4–1 efter drygt 35 minuter innan Nitro/Nora gjorde en imponerande vändning. 

Det är just Katrineholm och Nitro/Nora som tar steget upp i allsvenskan. Tjusts kvalmatch mot Mölndal i kväll är med andra ord helt betydelselös. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: