Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tjust vann ännu en gång:

Albin Wretman blev tvåmålsskytt i 5-3-segern. Foto: Tjust Bandy

Tjust vann ännu en gång: "Små marginaler som avgör"

Tjust Bandy är en vinstmaskin. Hemma mot tippade topplaget Finspångs AIK blev det 5-3.
– Vi hade de små marginalerna med oss, säger tränaren Thomas Fransson.

Annons:

Tre raka segrar hade Tjust Bandy innan matchen mot Finspångs AIK. Nu är det fyra raka. 

Tjust har verkligen fått en kanoninledning på säsongen. Men mot Finspång satt det hårt åt.

– Ja, det kunde ha gått åt vilket håll som helst, men det speglar nog ändå matchen tycker jag. Det stod och vägde hela tiden, men de fick inte riktigt några klara lägen. De hade bra spel, men missade många sistapass och det räddade oss. Det var verkligen två jämna lag, säger tränaren Thomas Fransson.

Stefan "X:et" Erixon öppnade målskyttet och gjorde 1-0-målet. Efter en dryg halvtimme utökade Stanislav Klyushanov till 2-0. 

"Riktigt bra division ett-match"

Finspång fick en biljett in i matchen när laget reducerade efter bara en minut av den andra halvleken. Efter 66 minuter klev tilltänkta skyttekungen Albin Wretman fram och sköt 3-1. Mathias Norell gjorde 4-1 och Albin Wretman höll sig framme igen och satte dit 5-1 med ungefär tio minuter kvar.

Då talade allt för att Tjust skulle vinna igen och visst gjorde de det, även om Finspång snyggade till siffrorna på tilläggstid.

– Absolut är jag nöjd. Det var en riktigt bra division ett-match med två väldigt bra lag. Det är de små marginalerna som avgör och vi hade med oss dem. Vi spelade riktigt bra utefter våra resurser och tog vara på de chanser vi hade.

Hur ser du på er succéinledningen?

– Vi har överraskat positivt och hållit en hög nivå hittills. Samtidigt har vi mött två av de tippade topplagen, visserligen på hemmaplan.

Alla spelare erhöll plusbetyg, men bäst var bröderna Hugsson, Wilhelm och Oskar. Även David Walfredsson och Dennis In-Fa-Lin.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: