Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Fotografer anordnar gerillautställing

Foto: Privat

Fotografer anordnar gerillautställing

Mötet med publiken - det är kärnan i lördagens gerillautställning vid Båtsmansgränd, där sex olika fotografer visar upp sitt hantverk.

Annons:

På lördag blir det en fotografisk gerillautställning i båtsmansgränd. Ordet ”gerilla” kommer från att fotograferna ”lånar” det offentliga rummet för att visa upp sin konst. Stefan Gelebo är en av de fotografer som ställer ut.

– Vi hänger upp bilderna på planket vid Båtsmansgränd. Vi är sex stycken som ställer ut och vi alla har olika bildspråk, berättar Stefan Gelebo.

Förutom Stefan Gelebo själv kommer Tomas Jonsson, Nathalie Chavez, Illka Ranta, Magne Kjellström och Mona Gelebo ställa ut under dagen. Utställningen finns att besöka mellan 12-16 under lördagen, sedan plockas den ner igen.

– Det är enda chansen att se utställningen. Vi finns där på plats och svarar på frågor om någon undrar något, berättar Stefan Gelebo och fortsätter:

– Just mötet med publiken är ju det spännande, säger Stefan Gelebo och förbehåller att utställningen kan ställas in i det fall det regnar.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: