Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Magnus Bengtsson efter Regeringens besked: ”Glädjande”

Magnus Bengtsson barn-och utbildningschef i Västerviks kommun.

Magnus Bengtsson efter Regeringens besked: ”Glädjande”

Regeringen lättade på restriktionerna för gymnasieelever och vuxenutbildningar, vilket gör det möjligt för gymnasiet att återgå till normal undervisning efter sommaren. Fortfarande är det ett allvarligt läge och restriktioner, avstånd och hygien gäller fortfarande.

Annons:

Magnus Bengtsson barn-och utbildningschef i Västerviks kommun är lättad efter Regeringens beslut.

- Det är ett glädjande besked. Nu kan lärare och elever, i alla fall på gymnasiet ta sommarlov och veta vad som gäller till skolstart. Det har varit en tuff tid för många och jag är både tacksam och stolt för att vi lyckats genomföra det här. Vi får återkomma med vad som gäller för Komvux. Stort tack till alla. Många andra restriktioner gäller dock fortfarande, till exempel extra god hygien och att vara noga med symptom och att hålla avstånd. Vi är långt ifrån över den här krisen och skolan kommer fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, säger Magnus Bengtsson.

Studenten är fortfarande under restriktioner och kommer hanteras som planerat.

- Nu har vi en plan för studenten som vi kommer att genomföra och det kommer att bli bra. Restriktionerna finns ju där av en anledning och vi har gjort vad vi kan för att få till det så bra som möjligt, säger Jörgen Jonsson. Som student i år blir du verkligen unik, säger Magnus Bengtsson.

  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: