Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tillsammans stöttar de näringslivet:

Ta en selfie och var med i Västervik Framåt och Tjustbygdens Sparbanks hälsning till alla Västerviksbor

Tillsammans stöttar de näringslivet: "Vi glömmer inte er"

Tjustbygdens Sparbank och Västervik Framåt vill tillsammans uppmuntra till fortsatt stöttning av det lokala näringslivet. 
– I en tid då Covid-19 påverkar praktiskt taget samtliga lokala företagare, så är de enskilda insatserna viktigare än någonsin för att bevara det kollektiv av tjänster och varor vi annars tar för givet. Vill du synas – ta en selfie och skicka till oss snarast, skriver de tillsammans i ett pressmeddelande.


 


 


 


 

Genom helsidesannonser och så kallade take overs på Västerviks-Tidningens respektive Dagens Västerviks hemsidor så vill Tjustbygdens Sparbank lyfta fram er enskilda företagare.

Ge ett ansikte åt västervikarna och be dem att inte glömma er, utan se er och ta del av er i den största mån de kan i dessa tider, skriver Västervik Framåt och Tjustbygdens Sparbank.

Annonsen kommer att bestå av massa ansikten på er följt av förnamn och efternamn samt företagsnamn.

Så ta en selfie, antingen rakt upp och ner eller i din arbetsmiljö, skicka in den senast onsdag morgon klockan 09.00, tillsammans med namnuppgift och företag till info@vastervik.com så får vi ett brett underlag till annonser.

Samtliga kanske inte kommer med i själva annonsen, men under den sida Västervik Framåt redan har skapat för att sprida utbudet från näringslivet under Covid-19 (www.vastervik.com/covid-19), så kommer vi att kunna publicera samtliga företagare. Det är även dit tidningarnas respektive webbannonser kommer att hänvisa till.

Så hjälp oss att påminna västervikarna att inte glömma er!

Västervik Framåt och Tjustbygdens Sparbank

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: