Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Västervik Resort: ”Vi har inte många bokningar i påsk”

Västervik Resort har inte många bokningar till påsk. Många följer rekommendationerna och stannar hemma.

Västervik Resort: ”Vi har inte många bokningar i påsk”

Västervik Resort följer nog det som Folkhälsomyndigheten ger för rekommendationer. De har också daglig kontakt med Västerviks kommuns säkerhetschef och räddningstjänsten.

- Man måste vara ödmjuk och lyssna på vad experterna säger och vi följer deras råd till punkt och pricka, säger Annika Källmark, marknadsansvarig.

 

  

Annons:

Ingen vet hur länge Covid-19 pandemin kommer att pågå. Västervik Resort följer dagligen utvecklingen nog och gör allt de kan för att följa de rekommendationer som läggs fram av Folkhälsomyndigheten, dag för dag.

- I går stängde vi vår sauna, eftersom personer inte får vara i offentliga omklädningsrum, efter ett beslut från Folkhälsomyndigheten som kom i går, säger Annika Källmark.

Man har också försökt att minska på kontakten mellan gäster och personal genom att öppna en ny telefonlinje.

- Vi vill minimera besöken i receptionen och uppmanar gästerna att ringa till oss. Samtidigt har vi restriktioner för hur många personer som får vistas i receptionen samtidigt.

Hur många bokningar har ni under påsken?

- Vi har få bokningar i påsk. Vi kan inte förbjuda människor att komma hit, men många inser att de ska stanna hemma under påsken, säger Annika Källmark.

Hur många bokningar har ni idag?

- Inga, vi har däremot flertalet långliggare som bor i sina husvagnar och husbilar. Men de har legat här sedan i september.

Västervik Resort har lättat på avbokningsreglerna för personer som redan har bokat en plats.

- Man kan avboka snabbt och kostnadsfritt, säger Annika Källmark.

Har inte ställt in evenemang än

Västervik Resort har många evenemang under sommaren. Än så länge har de inte ställt in några av dem men de följer noga vad myndigheter, Västerviks kommun och räddningstjänsten har att säga.

- Vi har daglig kontakt med kommunens säkerhetschef och räddningstjänsten. Än har vi inte ställt in några evenemang, som HojRock, Sverige dansar, midsommarfirande och våra shower. Vi har försökt ha is i magen, då ingen vet hur länge Cocid-19 pandemin pågår, säger Annika Källmark.

Kommer pandemin att slå hårt ekonomiskt för er?

- Vi hoppas att den värsta Covid-19 har dragit över till sommaren då vi har flest bokningar. Vi tror att gästerna ska komma till oss, säger Annika Källmark.

  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: