Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Campus gör sitt Öppna Hus digitalt

Katja Vrettou koordinator vid Campus Västervik.

Campus gör sitt Öppna Hus digitalt

Den 8 april skulle personer som var intresserade av de utbildningar Campus Västervik erbjuder komma på Öppet Hus i Campus lokaler. Så blir det inte, istället blir det ett Öppet Hus digitalt där personer får ställa frågor till Campus personal via nätet.

Katja Vrettou är koordinator vid Campus i Västervik.

- I dessa måste man komma på något nytt, säger hon.

De som är intresserade och vill ta del av Campus utbildningar, eller få mer information om studierna kan följa Öppet Hus via en digital plattform, där Campusmedarbetare svarar på frågor.

 - För oss var det viktigt att erbjuda den här möjligheten, efter att vårt ordinarie Öppet hus ställdes in. Att studera på högre nivå är ett stort steg i livet. Vi vill finnas som stöd och se till att alla får den information de behöver för att fatta ett beslut som är rätt för dem, säger Karin Bolin, studie- och karriärvägledare på Campus Västervik. Deltagarna får möjlighet att prata med medarbetare som bland annat kan ge vägledning, svara på frågor om campus universitets-, högskoleutbildningar och YH-utbildningar eller berätta om kurser för företag, skriver Katja Vrettou, i ett pressmeddelande.

Öppet Hus går till så att deltagarna behöver en dator, mikrofon och webbkamera. Öppet Hus är tillgängligt mellan klockan 10-16.

Där kan deltagarna följa en länk från Campus hemsida som leder till en digital reception och därifrån bli slussad till den person deltagaren vill prata med.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: