Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Många evenemang ställs i de kommande dagarna

Många evenemang ställs in i kommunen de kommande dagarna.

Många evenemang ställs i de kommande dagarna

Det är många evenemang som ställs in mellan onsdag och söndag den här veckan. Det är allt från boktips, sagostunder, konserter till SM-tävlingar. Här är en del av alla de aktiviteter som inte genomförs eller flyttas fram i tiden.

Annons:

Våren har kommit till Västerviks kommun och de första vårdagarna brukar det finnas gott om evenemang att besöka i kommunen. Men med anledning av risken för smittspridning av Coronavirus har många arrangemang ställts in den här veckan.

Idag onsdag är det onsdagsklubben på Erik Hultgrens Bokhandel som ställs in på grund av Coronaviruset.

På torsdag är det Näringslivsfrukost som Västervik Framåt arrangerar, Tjejkväll i Gamleby ställs också in samt föreläsningen av Lars G Soldénus, som skulle berätta om sin senaste bok ”En skärgårdsskuta kommer lastad”.

På fredag blir det inte någon Sagostund på biblioteket i Ankarsrum. Soppteater på Stadshotellet om Ester Blända Nordström blir heller inte av, likaså hyllningskonserten till Robert Broberg med The Moniker skjuts upp. Nytt datum är satt till den 28 augusti. Köpta biljetter gäller och vill man lösa in sina biljetter och få pengarna tillbaka ska det gå bra.

På lördag ställs Ultra-SM i orientering in samt Västerviks välgörenhetsgala som skulle ha genomförts på Arenan vid Västervik Resort. Eventuellt nytt datum meddelas av arrangören.

På söndag ställs skivmässan hos IOGT-NTO in, där vinylskivor och cd skulle säljas.

  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: