Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
”Handla lokalt – handla med kärlek”

Västerviks kommun har flera vackra platser som ger möjlighet till uteverksamhet.

”Handla lokalt – handla med kärlek”

Västervik Framåt har tagit fram viktig information och lokala tips på utomhusaktiviteter och det senaste som kommunen erbjuder under Coronovirusets utbrott.


 



 


- Det handlar inte om att vi vill uppmuntra till folksamlingar eller att förhålla sig vårdslös till situationen, utan snarare om att påvisa att det faktiskt i dagsläget finns alternativ, säger Niklas Lind, marknadschef vid Västervik Framåt.


 


  

Annons:

Spridningen av Coronaviruset påverkar samhället där med också upplevelseutbudet som Västervik erbjuder. Alla måste vara varsamma och rätta sig efter de riktlinjer som myndigheter och regeringen ger.

Västervik har ett rikt näringsliv där många företag är relaterade till turism, upplevelser, mat, handel, boende och evenemang. Vi har också förmånen att leva i stor kommun med nästan oändliga förutsättningar för utomhusaktiviteter. Under rådande Covid-19 är våra ytor utomhus till en makalös fördel. En lika stor fördel är att vi har en besöksnäring som kreativt, men samtidigt varsamt anpassar sitt utbud för att erbjuda kunden sitt utbud. Och för att faktiskt klara sig igenom det här, skriver Västervik Framåt på 365 Bloggen.

– Vi måste tänka smart, kreativt och nytt under Covid-19, men framförallt varsamt och hänsynsfullt. Vi vill lyfta fram de säkra, men också härliga alternativ som finns ute i vår naturkommun. Samtidigt som vi vill skapa en samlingsplats för vårt imponerande näringsliv som verkligen gör allt för dig som kund och gäst i dessa tider. Det handlar inte om att vi vill uppmuntra till folksamlingar eller att förhålla sig vårdslös till situationen, utan snarare om att påvisa att det faktiskt i dagsläget finns alternativ. Den här sidan uppdaterar vi dagligen efter de nya direktiv som samhället får, säger Niklas Lind.

Under greppet ”Handla lokalt – handla med kärlek” så uppmuntrar även handlare, restauranger och övrig service i Västervik och Gamleby att tänka på dem under Covid-19. Västervik Framåt har en ständig dialog med näringslivet och besöksnäringen och uppdaterar sidan kontinuerligt.

 

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: