Annons:

Sök

Annons:

Drygt 30 000 vaccinationstider kommer att läggas ut vid de offentliga hälsocentralerna och privata mottagningarna fram till jul. Foto: MostPhotos

Så många nya vaccintider läggs ut fram till jul

Region Kalmar län meddelar på fredagsförmiddagen att drygt 30 000 vaccinationstider kommer läggas ut vid de offentliga hälsocentralerna och privata mottagningarna fram till jul.

Annons:

Drygt 30 000 vaccinationstider kommer att läggas ut vid de offentliga hälsocentralerna och privata mottagningarna fram till jul.

”Det finns ett stort tryck från personer som fyllt 65 år och som nu vill ha en tredje dos. Samtidigt vill vi att så många som möjligt av dem som hittills inte vaccinerat sig gör det. Därför kommer många tider att läggas ut samtidigt som det finns möjlighet att vaccinera sig utan bokning vid vaccinationsbussen som rullar i länet fram till jul”, säger Marie Ragnarsson i ett pressmeddelande.

Folkhälsomyndighetens och regeringens besked om att covidbevis kommer införas vid allmänna sammankomster över 100 personer kan komma att leda till att fler väljer att vaccinera sig. För närvarande är det omkring 30 000 personer i länet från 12 år och uppåt som ännu inte tagit en första vaccindos.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: