Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Man stampade sambo i huvudet – döms

Foto: Genrebild

Man stampade sambo i huvudet – döms

En man boende utanför Gamleby misshandlade sin sambo i slutet av maj, framför parets gemensamma barn. Mannen döms nu till skyddstillsyn.

Annons:

En man i 40-årsåldern döms till skyddstillsyn efter att ha misshandlat sin sambo genom att bland annat stampa henne i huvudet. Misshandeln har skett i parets gemensamma bostad en bit utanför Gamleby. Mannen var under tillfället för misshandeln berusad.

Stampade henne i huvudet

Misshandeln ska ha föranletts med att mannen bråkat med parets äldsta barn. Kvinnan ska då ha gått i mellan vilket resulterat i att mannen tagit ett grepp om kvinnans hals och knuffat henne genom rummet. Han har därefter satt sig gränsle över kvinnan, dragit henne i håret och dunkat hennes huvud i marken. Han har därefter stampat henne i huvudet två gånger iklädd gymnastikskor. Misshandeln har skett framför parets gemensamma barn.

Mannen döms nu i Kalmar Tingsrätt för misshandel till skyddstillsyn. Han ska även betala skadestånd om 12 000 kronor till kvinnan. Mannen ska tidigare dömts till försök till misshandel och till olovlig körning.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: