Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
UPPGIFTER: SEX MASKERADE MÄN DROG UT OFFREN I SKOGEN

De två offren ska ha dragits ut i skogen där den ena krävts på 5 000 kronor. Foto: Privat

UPPGIFTER: SEX MASKERADE MÄN DROG UT OFFREN I SKOGEN

Polisen har varit förtegen om förra helgens stora insats i Vimmerby kommun. En källa med insyn i fallet berättar att sex maskerade män utsatte två män för en skräcknatt som bland annat bestod av att de blev utdragna i skogen. En av männen blev hotad till livet – och krävdes på 5 000 kronor. 

Annons:

Förra helgen var polisen på plats med flera bilar i både Vimmerby och Södra Vi och därefter har polisen varit ytterst förtegen om vad som har hänt i ärendet.

Polisen har gått ut med att brottsrubriceringarna är människorov, grov misshandel och utpressning samtidigt som vår tidning har fått uppgifter om att en man har blivit kidnappad, misshandlad och pressad på en viss summa pengar. 

Blev slagen med tillhygge

Under helgen har vår tidning varit i kontakt med en person som har god insyn i fallet och ger bild av en skräckupplevelse som inträffade under natten mellan lördag och söndag förra helgen. Det hela började med ett bryskt uppvaknande för de två offren i en bostad på en mindre ort i kommunen.

– De två männen vaknade av att de sex maskerade männen stod och skrek så en av de två sovande männen, som vaknade till, flög på alla sex maskerade män för att slåss för sitt liv, säger källan till vår tidning. 

Mannen ska ha blivit slagen med ett tillhygge och fått en del skador på kroppen och huvudet. 

Skulle gräva sin egen grav

De båda offren fördes sedan ut i skogen där måltåvlan för de sex gärningspersonerna drogs ut i skogen. Där blev han utsatt för förnedring och gärningspersonerna hade även med sig en spade för att offret skulle gräva sin egen grav i skogen. 

Beloppet de krävde mannen på var 5 000 kronor, enligt uppgift till vår tidning, vilket de ska ha fått. Vi hoppas kunna återkomma med mer om utredningen under dagen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: